Mohammad Anzal Rehman

Mediclinic City Hospital, Dubai

Dr Anzal Rehman, ABD, Seyşeller ve Filipinler’deki eğitim de dahil olmak üzere Karayipler’deki Avalon Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. Lisansüstü stajını Dubai Sağlık Otoritesi’ne (DHA) bağlı Dubai, Latifa ve Rashid Hastanelerinde, ardından Abu Dabi’deki Zayed Askeri Hastanesinde Acil Tıp uzmanlık eğitimini tamamladı. Abu Dabi’de bulunduğu süre boyunca Baş Asistan olarak görev yaptı ve Acil Serviste asistanlara, stajyerlere ve tıp öğrencilerine eğitim vermeye aktif olarak katıldı.
Dr Anzal’ın akademik başarıları arasında çeşitli hakemli yayınlar, çeşitli uluslararası konferanslarda konuşmalar ve ‘Textbook of Acil Durum ve Travma Bakımı, 2. Baskı’da ve yakında çıkacak olan ‘Uluslararası Acil Tıp Eğitimi Projesi – Acil Durum Staj Kitabı’nda kitap bölümleri yazarlığı yer alıyor. 2. baskı’.
Dr Anzal şu ​​anda Dubai’deki Mediclinic Şehir Hastanesi’nde Uzman Acil Hekim olarak çalışmaktadır ve aynı zamanda Geriatrik Acil Servis Tıbbi Direktörüdür. Aynı zamanda Emirates Acil Tıp Sakinleri İşbirliği’nin (ECREM) Kurucusu ve Başkanı, ‘ECREM|talks’ eğitim podcast’inin sunucusu, Emirates Acil Tıp Derneği (ESEM) Aylık Bülteni Genel Yayın Yönetmeni, Konuk PLOS One Tıp Dergisi Editörü, Mohammed Bin Rashid Tıp ve Sağlık Bilimleri Üniversitesi’nde (MBRU) Yardımcı Klinik Öğretim Görevlisi ve aynı zamanda Kraliyet Acil Tıp Koleji (MRCEM) Üyesidir.